Politika zaštite privatnosti Centra za socijalnu skrb Pakrac

Tekst koji slijedi odnosi se na podatke iz redovnog fukcioniranja ove internet stranice Centra.

CZSS Pakrac prikuplja i druge podatke u procesu redovnog poslovanja Centra i rada sa strankama. Način prikupljanja i zaštite ovih podataka pogledajte na našoj stranici Politika zaštite osobnih podataka.

UVOD

Ova politika zaštite privatnosti („Pravila“) odnosi se na Centar za socijalnu skrb Pakrac („Tvrtka“, „mi“ i „naše“). Opisujemo kako se obrađuje, prikuplja, koristi i dijeli osobne podatke. A sve to prilikom korištenja naše internet stranice https://czss-pakrac.hr (“web mjesto”). Pročitajte sljedeće podatke da biste razumjeli našu praksu u vezi s vašim osobnim podacima i obradom istih.

1. CILJEVI OBRADE

Što su osobni podaci?

Podatke o vama prikupljamo u raznim oblicima, uključujući osobne podatke. Kako se koristi u ovom Pravilu, “osobni podaci” su definirani u Općoj uredbi o zaštiti podataka. To uključuje sve podatke koji vas, pojedinačno ili u kombinaciji s drugim podacima, identificiraju kao pojedinca. Podaci koje obrađujemo o vama uključuju npr. vaše ime, poštansku adresu, adresu e-pošte i telefonski broj.

Zašto su nam potrebni vaši osobni podaci?

Vaše osobne podatke obrađivat ćemo samo u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka i privatnosti. Potrebni su nam određeni osobni podaci kako bismo vam omogućili pristup Stranici. Ako ste se registrirali kod nas, od vas će se tražiti da potvrdite pristanak za pružanje tih podataka. Pristanak vam omogućuje da pristupite našim uslugama, ili pogledate naš sadržaj. Ovaj pristanak pruža nam pravnu osnovu prema važećem zakonu za obraditi vaše podatke. Zadržavate pravo povući takav pristanak u bilo kojem trenutku. Imate mogućnost da se ne slažete s našom upotrebom vaših osobnih podataka u skladu s ovim Pravilima. U tom slučaju nemojte koristiti našu web stranicu.

2. PRIKUPLJANJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Podatke o vama prikupljamo na sljedeće načine:

Informacije koje nam dajete

Ovo uključuje:

 • osobne podatke koje dajete kada se registrirate za upotrebu naše stranice, uključujući vaše ime, poštansku adresu, adresu e-pošte, telefonski broj;
 • osobne podatke koje dajete kada prijavite problem s našom web stranicom ili kada vam pružimo korisničku podršku;
 • osobne podatke koje dajete kada komunicirate s nama telefonom, e-poštom ili na neki drugi način.

Informacije s web lokacija društvenih mreža.

Naša web stranica uključuje sučelja koja vam omogućuju povezivanje s web lokacijama stranica društvenih mreža (svaka “SDM”). Ako se putem našeg web mjesta povežete s SDM-om, ovlaštavate nas za pristup, korištenje i pohranjivanje podataka. Odnosi se na podatke za koje ste se složili da nam ih SDM može pružiti na temelju vaših postavki na toj SDM. Pristupit ćemo, koristiti i pohraniti te podatke u skladu s ovim Pravilima. Možete opozvati naš pristup podacima koje dajete na taj način. U bilo kojem trenutku možete izmjeniti odgovarajuće postavke vašeg računa na odgovarajućoj stranici društvenih mreža.

Podaci se automatski skupljaju.

Mi automatski bilježimo podatke o vama i vašem računalu kada pristupite našoj web stranici. Isto se odnosi i na mobilne uređaje sa kojima pristupite našoj web stranici. Prilikom posjeta našoj web stranici bilježimo naziv i verziju operativnog sustava vašeg računala ili mobilnog uređaja. Bilježimo i proizvođača i model, vrstu preglednika, jezik preglednika, rezoluciju zaslona. Bilježimo i ​​web mjesto koje ste posjetili prije pregledavanja naše web stranice. Bilježimo stranice koje ste pregledali, koliko dugo ste vremena proveli na pojedinoj stranici. Također bilježimo vrijeme pristupa i informacije o vašoj upotrebi i radnjama na našoj web stranici.
Prikupljamo ove podatke o vama koristeći kolačiće.

Automatizirano donošenje odluka i profiliranje.

Ne koristimo vaše osobne podatke u svrhu automatiziranog odlučivanja.
Međutim, mi to možemo učiniti kako bismo ispunili zakonske obveze i u tom slučaju ćemo vas obavijestiti o takvoj obradi i pružiti vam prigovor.

3. KOLAČIĆI

Što su kolačići?

Informacije možemo prikupljati pomoću “kolačića”. Izraz Kolačići potiču od engleske riječi Cookies. To su male datoteke podataka koje web mjesto pohranjuje na disk vašeg računala ili mobilnog uređaja. Možemo koristiti i kolačiće sesije koji ističu nakon zatvaranja web-preglednika. Možemo koristiti i trajne kolačiće koji ostaju na vašem računalu ili mobilnom uređaju dok ih ne izbrišete. Sve kako bismo vam pružili osobnije i interaktivnije iskustvo na našoj web stranici.

Koristimo dvije široke kategorije kolačića:
(1) kolačiće prve strane, koje nam izravno poslužuju vaše računalo ili mobilni uređaj, a koje koristimo samo za prepoznavanje vašeg računala ili mobilnog uređaja kada pregledava našu web stranicu; i
(2) kolačiće treće strane, koje na našem web mjestu poslužuju davatelji usluga, a takvi davatelji usluga mogu ih koristiti za prepoznavanje vašeg računala ili mobilnog uređaja kada posjećuju druge web stranice.

Kolačići koje koristimo

Naša web stranica koristi sljedeće vrste kolačića u dolje navedene svrhe:

VRSTA
KOLAČIĆA
SVRHA
Osnovni
kolačići
Ovi su kolačići neophodni za pružanje usluga dostupnih putem naše web stranice i omogućavanje korištenja nekih njegovih značajki. [Na primjer, omogućuju i pomažu da se sadržaj stranice koju ste zatražili brzo učitava]. Bez ovih kolačića ne možemo pružiti usluge koje ste zatražili, a ove kolačiće koristimo samo za pružanje tih usluga.
Kolačići
funkcionalnosti
Ovi kolačići omogućuju našoj web lokaciji da pamti odabire kada koristite našu web stranicu, (poput pamćenja vaših jezičnih postavki, pamćenja podataka o prijavi i pamćenja promjena koje napravite u druge dijelove naše web stranice koje možete prilagoditi). Svrha ovih kolačića je pružiti vam osobnije iskustvo i da izbjegnete da ponovno unosite svoje postavke prilikom svakog posjeta našoj web stranici.
Kolačići
analitike
i izvedbe

Ovi se kolačići koriste za prikupljanje podataka o prometu na našoj web stranici i načinu na koji korisnici koriste našu web stranicu. Prikupljeni podaci ne identificiraju nijednog pojedinog posjetitelja. Uključuje broj posjetitelja naše stranice, web stranice koje su ih uputile na našu stranicu, stranice koje su posjetile na našoj web stranici, u koje doba dana su posjetile našu stranicu, jesu li već posjetile našu stranicu prije i druge slične informacije. Te podatke koristimo da bismo efikasnije upravljali našom web stranicom, prikupljali široke demografske podatke i pratili razinu aktivnosti na našoj web stranici.

Mi u tu svrhu koristimo Google Analytics. Google Analytics koristi vlastite kolačiće. Koristi se samo za poboljšanje funkcioniranja naše stranice. Više informacija o kolačićima Google Analytics možete pronaći ovdje: https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsCookies.

Možete spriječiti upotrebu Google Analyticsa u vezi s vašim korištenjem naše web stranice preuzimanjem i instaliranjem dodatka za preglednik koji je dostupan putem ove veze: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB.

Ciljani i
oglašivački
kolačići

Ovi kolačići prate vaše navike pregledavanja kako biste omogućili prikazivanje reklama koje će vas više zanimati. Ovi kolačići koriste podatke o vašoj povijesti pregledavanja kako bi vas udružili s drugim korisnicima koji imaju slične interese. Na temelju tih podataka, treći oglašivači mogu postaviti kolačiće kako bi im omogućili prikazivanje oglasa za koje mislimo da će biti relevantni za vaše interese dok ste na web stranicama treće strane.

Napomena:
Informacija o ovoj vrsti kolačića je samo informativne naravi. Na ovoj našoj internet stranici nije omogućeno postavljanje marketinških oglasa.

[Inače, možete onemogućiti kolačiće koji pamte vaše navike pregledavanja i ciljaju oglašavanje na vas. Posjetite web stranicu https://www.youronlinechoices.com/hr/your-ad-choices i napravite izbor.

Ako odlučite ukloniti ciljane ili reklamne kolačiće, i dalje ćete vidjeti oglase. Čak iako oni možda nisu bitni za vas. Ako odlučite uklonite kolačiće od tvrtki navedenih na gornjoj vezi. No nisu sve tvrtke koje poslužuju internetsko oglašavanje u ponašanju uključene na ovaj popis. Možda ćete i dalje primati neke kolačiće i prilagođene oglase od tvrtki koje nisu navedene.]

Da ponovimo, ovaj dio teksta ne odnosi se na web stranice Centra koje upravo pregledavate.

Kolačići na
društvenim
mrežama
Ovi se kolačići koriste kada na našoj web stranici dijelite informacije pomoću gumba za dijeljenje na društvenim mrežama. Illi kliknete na dugme „like“. Isto tako ako stupite u interakciju s našim sadržajem na ili putem web stranice društvenih mreža poput Facebooka ili Twittera. Društvena mreža zabilježit će da ste to učinili.

Onemogućavanje kolačića

Kolačiće možete obično ukloniti ili odbiti putem postavki preglednika. Da biste to učinili, slijedite upute dobivene u pregledniku (koji se obično nalazi u okviru postavki, “pomoći”, “alata” ili “uredi”). Mnogi su preglednici postavljeni da prihvaćaju kolačiće sve dok ne promijenite svoje postavke.
Ako ne prihvaćate naše kolačiće, možda ćete osjetiti neugodnosti pri korištenju naše stranice. Na primjer, možda nećemo moći prepoznati vaše računalo ili mobilni uređaj. Možda ćete se morati prijaviti svaki put kad posjetite našu web lokaciju.

4. OGLAŠAVANJE

Možemo koristiti druge tvrtke za posluživanje oglasa treće strane kada posjetite i koristite stranicu. Te tvrtke mogu prikupljati i upotrebljavati podatke o streamu klikova, vrstu preglednika, vrijeme i datum, predmet kliknutih ili pomicanih oglasa tijekom vaših posjeta Stranici i drugim web stranicama kako bi pružili reklame o robi i uslugama koje bi vas mogle zanimati. Te tvrtke obično koriste tehnologije praćenja za prikupljanje ovih podataka. Upotreba ostalih tehnologija praćenja drugih tvrtki podliježe vlastitim pravilima o privatnosti.

NAPOMENA: Trenutno na našoj internet stranici nije omogućena funkcija oglašavanja. To znači da trenutno nema prikupljanja ove vrste podataka.

5. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke možemo koristiti na sljedeći način:

 • upravljati, održavati i poboljšavati web mjesto, proizvode i usluge;
 • upravljati vašim računom, uključujući i komunikaciju s vama u vezi s vašim računom, ako imate račun na našoj web stranici;
 • odgovoriti na vaše komentare i pitanja i pružiti uslugu;
 • slati informacije uključujući tehničke obavijesti, ažuriranja, sigurnosna upozorenja i podršku i administrativne poruke;
 • uz vaš pristanak slati vam marketinške e-mailove o nadolazećim promocijama i drugim vijestima, uključujući podatke o uslugama koje nudimo. Možete odustati od primanja takvih podataka u bilo kojem trenutku: takvi marketinški e-popisi govore o tome kako se „odjaviti“. Imajte na umu da, čak i ako isključite primanje marketinških e-mailova, još uvijek ćemo vam moći slati ne-marketinške poruke. Ne-marketinške poruke uključuju e-poštu o vašem računu kod nas (ako ga imate) i naše poslovanje s vama;
 • ako smatramo potrebnim ili prikladnim (a) u skladu s primjenjivim zakonima; (b) pridržavati se zakonitih zahtjeva i pravnih postupaka, uključujući odgovaranje na zahtjeve državnih i državnih vlasti; (c) provoditi našu politiku; i (d) kako bismo zaštitili naša prava, privatnost, sigurnost ili imovinu i / ili onog od vas ili drugih;
 • za usluge analize i proučavanja; i
 • kao što je opisano u odjeljku “Dijeljenje vaših osobnih podataka” u nastavku.

6. DIJELJENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke možemo dijeliti na sljedeći način:

 • Treće strane koje ste odredili. Vaše osobne podatke možemo podijeliti s trećim stranama gdje ste dali svoj pristanak na to.
 • Naši pružatelji usluga treće strane. Vaše osobne podatke možemo dijeliti s našim pružateljima usluga treće strane koji pružaju usluge kao što su (analiza podataka, obrada plaćanja, pružanje informacijske tehnologije i srodne infrastrukture, korisnička usluga, dostava e-pošte, revizija i druge slične usluge).